Dags igen.

Var så glad att jag lyckades kupera min migrän igår. Men man ska verkligen inte ropa HEJ innan man är över bäcken..... Hann hem till svärföräldrarna efter jobbet för att få god mat, då började flimmret framför ögonen.

Tack och lov fanns det piller även i det hushållet!

Det är ganska spännande att sitta vid ett matbord och se ca 20%. Bre en smörgås känns som att gå på lina, risken var överhängande att jag skulle bli riktigt kladdig i handen!

Klarade dock av måltiden utan större intermesson, har tom tagit mig hem utan att huvudvärken slagit till. (Moster, jag vet att du är orolig, men jag kör inte bil på starka grejer. Jag gör en cocktail på 1 gram panodil och 100 mg diklofenak).

Imorgon blir vi gräsänkor här hemma, tjejerna och jag. Hoppas på bra väder, då ska vi till Mariebergs-skogen. De stora flickorna har studiedag. Få se om de vill med, Lovis vill gärna dit i alla fall! Hoppas även på att K + A och N vill följa med. Alltid kul med vuxensällskap (30% av de jag räknade upp är i vuxenstorlek, mer begär jag inte).

Ska slappa i kväll. Brukar vara fri från migrän ett par månader vanligtvis efter ett anfall, idag är nån miss som jag inte räknat med. Kanske blir jag fri ett halvår nu?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0