Nu ÄR semestern slut

Nu finns inget mer att hoppas på. Semestern är över om några timmar.
De senaste timmarna har spenderats som man bör när man har barn hemma - vi har inte gjort något av synlig vikt (men mental).

Inledde dagen igår med stillsam lunch på "Oliven."
Gick sedan över till Gengåvan (som för en gångs skull var öppet).  Där fyndades ett Ittala glas (sådana som vi har för 5 kronor (ord pris närmare 200), alltid bra att ha ett extra, vi kan vara våldsamma i vår familj.

Incheckning på hotellet, bytte rum. Det vi fick först hade en underbar utsikt rakt in i en tegel vägg. Inte för att vi tänkte spendera dyrbara, barnlediga timmar med att stirra ut men iaf. Flickan i receptionen log så vänligt och "det var inget besvär alls att byta," sedan en rolig kommentar "Har ni gjort något i rummet så det behöver städas?"
Eh.... vi var där i ca 2 min, Jo vi har hunnit med att vara som kaniner på varje möbel i rummet, klä på oss och åka hiss ner igen...(Ville säga det men vågade inte). Vi är gifta liksom, inga tonåringar!

Sen mera affärer men inga fynd.
Tillbaka till hotellet, ner till relaxen och bubblade. Det var inga andra där, och definitivt ingen som dök runt eller gjorde bomben. Stillsamt och gott med en cider.
Upp på rummet, piffade till oss och till "Tiffany´s". Underbar mat.
Gick sedan och såg "Arkiv X", ska man ranka kvällen så fick den lägst betyg. Sevärd på DVD möjligen.
Sedan natti natti. Vaknade pigga och raska. Åkte hem.

Så nu ska jag bara vänta på att timmarna ska gå så jag får göra mitt dubbelpass imorgon. Hur dum kan man vara som lovar nåt sånt innan man går på semester??Kommentarer
Postat av: Anna

Hur gör du för å få in bilder i bloggtexten, det funkar ju inte!!!!

2008-08-08 @ 15:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0