Kärlekar på bild

Lunchrummet på jobbet bjuder på de mest märkliga samtalsämnen. Idag hamnade vi in på snyggingar på bio/tv. Vilka våra hjärtan klappat lite extra hårt för.

För mig kom kärlekarna i denna ordning:

Luke Macahan,  eller hur det stavas, för yngre läsare kan jag meddela att jag var så liten, första gången det sändes, att mamma fick läsa texten åt mig. När det blev väldigt spännande blev hon tyst och glömde mig trots att jag ihärdig sa - Läs då mamma LÄS!


Lance
(Lorenso Lamas) Falcon Crest. Nu kunde jag läsa själv och låtsades att jag var den vackra (men grymt illsluga) motspelerskan som jag inte minns namnet på längre.....



Tom Cruise, i filmen "Top Gun".
Han var så ung och vacker att jag fortfarande gärna ser den ibland, (fick den på DVD av MArtin i julklapp ett år, han är så förstående!). Att Tom dessutom grät på bioduken gjorde honom ännu mer åtråvärd.





Brad Pitt i Levi´s reklamen. (Hans genombrott, sen var han med i en liten roll i "Thelma and Louise" och blev gigantstor)Varje dag före skolan i ca en månads tid,  såg vi reklamen som min kompis hade inspelad på VHS och bara dreglade..... Jag har fortsatt att dregla över honom. Har inte riktigt gått över.




George Clooney. Hans intåg på "Cityakuten" fick mig nästan att smälla av. Har heller inte gått över helt än....




Vilka män!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag är "bara" 22 och jag har också följt Macahan, speciellt Luke =) Satan vilken kille, duktig cowboy och skitig som fan, men alltid kritvita tänder !?!

2008-12-09 @ 22:01:02
URL: http://underbarafia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0