Långsjö camping

Sitter i förtältet där min man just har fixat trådlös uppkoppling...Hur nice som helst!!
Vi njuter för fullt i strålande solsken.
Djupdyknigen i rödvins-boxen igår kväll grusade mitt morgonhumör en smula men jag är helt återställd nu.Tjejerna ställde upp på ett kort där de låtsas vara vänner, de har inte umgåtts en minut sedan vi kom hit igår vid lunch.... Men de har gott om sällskap, vi har knappt sett till dem alls. (Hehehe) Lovis har vissa problem med cyklandet. Här finns något modernt som kallas asfalt, och har man lärt sig ta i och cykla på grusväg går det fasligt fort här! Nu vilar hon efter en anstängande fm med krabbmete och bad i ett hav som håller 18 grader.
.
F.ö har vi svärföräldrarna här några meter bort vilket gör att jag har semester. Vi fixade middag igår när de kom hit, svärmor fixar både lunch och middag idag. Samt hjälper till med alla utryckningar som Lovis behöver, bla till toa.
Jag har svårt att tro mina svärföräldrar när de säger att det är ett nöje att hänga med på dessa "äventyr". De saknar tiden med (små)barn och campingsemestrar.....Men de medger att de själva tyckte det var jobbigt när de stod mitt uppe i det hela själva.
Oavsett om de ljuger eller inte är jag tacksam att de är här.
Ikväll ska Martin, Julia, Linn och farfar ut på tur och dra makrill. Om de får något ska dessa sen rökas och avnjutas uppe på "berget".  Med vin.
Men nu ska jag ner till badplatsen och grilla mig lite till...... Utsikt från badet, vg se bild!

"

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Sooo nice. Vill också vara vid havet. Blä. Hoppas ni får det superbra så kanske vi kan ta en fikadate när ni kommer hem???? På tiden tycker jag.. :-o

2008-07-23 @ 19:10:09
URL: http://litenarvid.blogg.se/
Postat av: Madelene

Gud va härligt! Saknar verkligen kustensemestrarna vi gjorde när jag bodde nere i Värmland, blir lite väl långt att dra iväg över en helg lr så nu... Sen gillar jag ju att umgås med min släkt och det är ju lite svårt att få ihop allt nuförtiden! Menmen sånt är livet! Har börjat flytta ion i huset nu iaf....jisses vad skönt det ska bli när allt är klart!!! KRAM

2008-07-23 @ 22:23:45
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0