Söndags kväll

Regnet smattrar ute och mörkret är som en äcklig yllefilt. Fy!

Ser fram emot advent så det lyser upp lite ute och inne med alla ljus-slingor och stakar.

Nu har vi grattat far nere i Kil och ätit god Porter stek med underbar sås. Med tillhörande efterrätt och kaffe. Känner mig så mätt att jag har svårt att sitta.

Imorgon är det jobb igen. Håller på att bli av med min timskuld till Landstinget och jobbar nu åtta av nio dagar. Om det blir lugnt här på bloggen får ni ha överseende (då sover jag en stund). Misstänker att jag kommer att vara väldigt trött fram emot slutet av veckan. Att klämma in fler arbetspass har liksom i förlängningen lett till att mina tre-ledigheter försvunnit. Det är mina treledigheter som håller mig vid liv, behöver tre dagar för återhämtning och att få en utvilad måndag hemma med lillfisen är helt underbart.

De måndagarna är som heliga kor, vi bara myser hon och jag. Vi åker och fikar, eller handlar eller går här hemma och skrotar i pyjamasen så länge att det vore pinsamt om någon kom oanmäld på besök fram emot elva-tiden.....

Nu har jag dessutom bara varit ledig i två dagar denna helgen så det känns som att stå på minus redan innan jobbveckan börjar.
Oroar mig för Lovis också som aldrig varit på dagis så här mycket förut. Hon blir sliten på dagis, mycket att hålla koll på!

Men nu ska jag bita ihop i nio dygn för sedan kommer min belöning - treledig-helg och helgen efter det - fyrledighet! (Om jag inte blir tvångsflyttad i schemat då, sånt har hänt förut).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0