Lite förvånad

Trodde nog att reaktionerna skulle vara lite mer åt ; Ni är helt galna som ska ta ett kontaktbarn.... Tänk er för, strunta i det, typ.

Men ni verkar inte alls tycka att vi är tokiga. Inte alla ni som skrivit kommentarer iaf! Tack för stödet! Kommer säkert behöva Peptalk utefter vägen sen också! Vi tror inte det här kommer gå sprättlätt.....

Men jag hoppas att det här ska bli något bra för det barn som kommer till oss. Förhoppningsvis kommer mina barn också lära sig att livet ser olika ut för olika människor.

Min och Martin´s önskan med det här är att vi ska göra skillnad för någon. Kanske på sikt ta oss an ett barn på heltid. Varje gång det har varit faddergala på TV och jag och barnen vill skaffa en lillebror i Rumänien, brukar Martin säga att vi har problem i det här landet också som vi kan göra något åt. Och han har ju rätt.

Har ni sett blicken i ögonen på barnen i "Sluta snacka" reklamen (handlar om pensionsplaceringar)?
Tänk att lyckas få en sån unge att börja le, om så bara lite!

Även en pytteliten insats kan göra stor skillnad för det barn som inte har det gott i sitt eget hem. Sen vi fått egna barn blir jag gåtfärdig när jag tänker på att det i vårt "fina" Sverige finns barn som inte ens känner trygghet i sitt eget hem. Alla som läst psykologi på A-nivå vet att det är grunden i hela människans liv.

Glad är jag att ni där ute är så positiva till vårt bonusbarn!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0