Lördagmorgon

Resumé fredagkväll;

Två hungriga själar år en varsin jättegod pizza på gamla favoritstället "Fontana DI Trevi", lika gott och mysigt som alltid, ett säkert kort.

Sedan, laddade med godis, gick vi till Scala och såg "Svenska typer". Lite mer revy än teater men jättebra och jättekul. Halva tiden satt jag och torkade skratt-tårarna. Parodi på DiLeva som sjunger om "Fis i rymden", en omtolkning av "Farbror Abraham" till "Min prostata" och lite Mora Fläsk var avgjort det bästa.

Sen snabbt hem och skicka hem barnvakterna som ska på Fylleresa till Åland idag. Jag är inte bitter, det är kul när farmor och farfar får komma ut lite....

Nu ska jag strax till ridbanan och arbeta. I ett svagt ögonblick lovade jag att hälpa till att lasta om lite dressyrstaket. Inte svårt, inte tungt, men mycket tråkigt med största sannorlikhet då jag ska umgås med Tolitas suraste man.

Han drar mindre på munnen än den suraste US;en på MAVA, och ni som vet vad det innbär kan ju sända mig en tanke mellan kl 10.00 - 11.00

Efter det ligger en helt orörd helg. Linn är superförkyld så vad vi än hittar på får vi väl lämna henne hemma! (Nejdå, bara elak i skrift...)

Kommentarer
Postat av: A

Tänkte på dig, attans vad sur den suraste på Mava kan va!!! Löv från sjukan på Brages, nu även 1 husdjur fattigare

2008-10-25 @ 14:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0