Intensivt

Det tär på den late att vara ledig.

Fast vi har haft väldigt trevligt i två dagar. Så trevligt att mina stora flickor såg ut som ptatismos. Sent i säng igår men upp tidigt idag. De är riktiga sömntutor mina flickor, men det är inte grabbarna.
Nu är de stora grabbarna hemkörda till sig och vi har landat i soffor här hemma. Utom Julia som nu lär sig hur man skiftar hjul på bilen. Inte helt oviktigt vetande (men själv har jag aldrig brytt mig om att lära mig, tur det finns pappor här i världen).

Lovis har plockat vitsippor och tussilago med sin kompis A. De har även öst vatten, grejat i lekstugan och gjort allt som småtjejer ska göra. Ganska sliten är hon.
Vi vuxna drack kaffe, stekte en miljon våfflor och försökte oss på att odla fräknar vid få korta tillfällen.
.
Tack för sällskapet, utan en vuxen till idag hade jag nog brutit samman! (Idag var det inte lika enkelt med fem trötta barn...)

Felix är här nu och försöker locka med Lovis hem till sig. Han hugger i sten kan jag avslöja, hon vägrar vilt. Vill inte ens gå ut i köket......

Själv är jag ganska glad att maken kommit hem. Tog mig en tur till tråkiga mataffären och när jag kom hem var hela köket undanröjt och diskbänken skinande ren. Kändes nästan magiskt.

Nu ska det inte göras särskilt mycket mer idag. *Gäsp*

Hoppas oxå att Lovis ligger i sin säng inatt, så jag slipper knän och armbågar.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0