Planering...

Martin ska på mässa under helgen vilket jag har vetat om sedan evigheter. Trots att jag själv är en helg-jobbare tycker jag att det är såååå tråkigt när han är borta på helgkvällar.

Detta har vi rått bot på Lovis och jag.

Vi har bjudit in två tjejkompisar, en i min storlek, en i hennes.

Lovis och jag planerar nu för fullt för detta. Madrass på golvet i hennes rum, jajamensan, där ska kompisen ligga. Jag vill helst att min kompis ligger i en säng, fast inte i min, så jag har motiverande samtal med mina förpubertala att de ska dela rum och låna ut en säng. (Det går bra!)

Popcorn ska vi tycket Lovis och så godis förstås. Pizza vill de stora ha och jag och min kompis M, vi planerar vinet.

För när katten är borta, då dansar råttorna på bordet!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hejsan!



Livet är viktigt att ta till vara på och i mitt liv är du en viktig person och det skall vi fira för eller hur?, men inte här i Frykåsen eller Karlstad utan i Paris med mycket rödvin.

Den 15 sep har jag bokat flygresa till Paris med 7 st av mina vänner. Vi stannar till den 17 sep så det blir alltså två nätter.

Jag bjuder på resa med min fina minibuss till Skavsta och tillbaka, jag bjuder även på alla flygbiljetter samt hotell i Paris.

Hoppas verkligen att du kan följa med, det håller jag tummarna för.

För att du lättare skall kunna planera redan nu och göra allt för att vara ledig dessa dagar från Barn, jobb och gubbe så är detta tiderna som du kommer vara borta

Tisdag den 15 sep från ca kl 07.00 från ditt hem till ca kl 24.00 den 17 sep., Får du ledigt från gubben och barna och inte jobbet så sjukskriv dig eller nåt annat skäl du kan hitta på.

P.S Biljetterna är redan bokade, du tar med dig pass och ett litet handbagage och ett strålande humör, så skall vi tillsammans göra denna resa till nåt vi minns hela livet.

Om ni vill veta vilka som är bjudna får ni ringa mig., Om jag har tur så kan alla följa med och då blir vi blir totalt 8 galna medelålders tjejer i Paris.

Många kramar Linda Modin Klemner

2009-08-13 @ 09:31:25
Postat av: Maria

Du är helt galen! Klart jag följer med skrattar så tårarna rinner

Älskar dig <3

2009-08-13 @ 11:57:17
Postat av: Annika

Haha helt rätt :)

2009-08-13 @ 15:12:12
URL: http://malteser.blogg.se/
Postat av: Charlotte

WOW! Vilken kompis! :) Klart du ska följa med och jag hoppas ni får superroligt alla 8!!!! (och jag är inte ett dugg avundsjuk... hihi)



Kram

2009-08-13 @ 23:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0