Resfeber?

Imorgon far vi, tjejerna och jag, ända till Göteborg!

Till Lovis stora förtjusning med tåg. Jag är alltid nervös för att åka med tåg med barn under 7 år. De är så.... oberäkneliga. Ibland svåra att hålla på bra humör.

Om jag nu lägger in det faktum att Lovis har haft en mycket svart insida ett tag kan den här resan bli svettig. Inte bara för mig, även medresenärer kan bli hårt drabbade av detta.

Lägger dessutom till att SJ servar sträckan med ny räls (nya vagnar skulle jag uppskatta mer!) och det blir buss mellan Trollhättan - Gbg så riktigt känner jag att den här resan har goda utsikter att bli den mest hårresande under min tid som förälder.

Undrar också om det var så klokt att ta ett sent tåg hem på fredag (men det var väldans mycket billigare!). Inser nu så smått att det där buss/tåg bytet kommer att hamna i en tid när liten kommer vara väldigt trött.

Nej, nu ska jag inte vara pessimist! En resa som knappt tar fyra timmar kan omöjligt döda någon av oss. Och väl i Gbg ska vi flickor ha det fantastiskt mysigt hos Nina. Så det så!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hmmm förstår din oro MEN dina två äldre tjejer är ju OTROLIGT duktiga!!!! Vilka härliga tjejer :) Så himla goa! De hjälpe till och erbjöd sig att hjälpa till hela tiden. Supermysiga så jag tror nog att resan trots allt kommer att lösa sig bra :)

2009-08-04 @ 20:27:32
URL: http://malteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0