Huvudet fullt

Börjar se en ände på dagen. Har en sprängande huvudvärk men läget är under kontroll.

Lovis ville inte vara tärna i luciatåget imorgon, i år ville hon ha krona med många ljus i. Eftersom jag någon gång har slängt två kronor är nu en ny inhandlad (gode gud, låt det bli den sista plastkronan jag köper!), batterier i, nytt tärnljus (hittade förra årets sen när jag kom hem), batteri i det med (så det lyser fint i munnen där Lovis brukar ha sitt ljus), linnet hittat och struket.

Då visar det sig att jag inte har köpt rött midjeband. *Svordom*

Har förklarat för Lovis att det är mycket finare med glitter (som jag köpte tre paket av gammal vana) runt midjan och jag tror hon köpte det, hon gillar bling, bling.
Dessutom har de sitt tåg ute så det kan ju bli regnställ över hela outfiten och då kvittar det nog...

Tjejernas linnen är även de hittade och strukna. Tärnljus finns, glitter finns. Så långt allt väl. Fast med dem är det inte sån panik, de har sitt firande på tisdag, när jag befinnner mig på annan ort (därav dagens vedermödor eftersom jag jobbar i helgen).

(Tycker f-ö inte om lusse-linnen, jag tänker på bårskjortorna vi klär de döda med när jag ser dem.)

Planerar nu att en kort stund falla död ner i soffan medan M är med mellanflickan + den lilla på innebandy. Borde kunna bli ca 30 minuters sudden death innan det är dags att återuppstå och gå ut till stallet.

Mycket kristet idag, måste vara julen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0