Nyårs-menyn

Man får titta noga och bedöma rimligheten i en del recept på nätet! Kom på att jag absolut vill ha rödlöksmarmelad på nyårsafton - tror på fullt allvar att det bryter gott till marinerad fläskfilé.

Men 100 dl socker kändes aningen mycket!

I övrigt har menyn klarnat efter att ha diskuterat det hela med en kompis på telefon. (Kusin - om du läser detta, jag har iget nummer till dig!)

Till förrätt blir det:

Toast/filoncini med bruschetta och salami

Varmrätt;

Trattkantarellrisotto med örtmarinerad fläskfilé (kallskuren) och rödlöksmarmelad 

Till efterätt:

Chokladmousse och en Panacotta i var sitt likörglas

Till kaffet Limoncello och/eller Amaretto

Barnen får:
(Äta av det de törs av det italienska)
Helstekt fläskfilé med pommesfrites och bearnaisesås

Känns genomarbetat och bra. Allt utom risotton kan göras dagen innan och det kommer gå som en dans detta här!

(Gud vad hungrig jag blev nu! Och marmeladen är klar att hällas på burk....)

 Gott gottigott gott.

Kommentarer
Postat av: KranKusin

Guuuuuuuuuuuuud va gott!

Ser fram emot denna afton mer än någon annan kväll 2009!

UNDERBART!

2009-12-30 @ 14:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0