Hjälp.

Planeringen har börjat.

Men oj vad mycket det finns! Men vissa beslut måste komma väldigt tidigt, tex vilken typ av badkar vi ska ha (ni vet avlopp och vatten dras ju under och bakom det som sen ska dit). Nu har jag varit inne på en sida som så passande heter Badbaljan. Det gjorde inte saken enklare men fastnade för de här:



Fristående med goa former...




Eller inbyggt och (vad jag tror) lättstädat.

Inga bubblor är aktuella, DET har vi iaf bestämt oss för.

Vad tycker ni, fristående eller inbyggt?

Kommentarer
Postat av: Jessica Olsson

Den fristående baljan var ju jättemysig. Riktig snygg och såg härligt dyr ut också!!!

2009-02-19 @ 16:56:28
Postat av: Madelene

Bubblor är överskattat! Vi har badat 1 gång i våret...det är ju så man skäms! M hade blodförgiftning i handen...rött streck nästan ända upp till axeln när dom äntligen kom hem kl 20 igår kväll...åkte in på akuten vid lunch, ingen läkare fanns att tillgå på VC! Imorse hade det gått ner på halva armen så det var ju skönt att PC hjälpte så snabbt, var lite orolig faktiskt! Nu blir det påtvingad vila till arbetsnarkomanen i ett par dagar...får väll binda fast honom i soffan! Kram

2009-02-19 @ 20:56:02
URL: http://maddy81.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det fristående var häftigt, men då måste man nog ha gott om plats runt om (det är ju för äckligt med blött damm som man inte kan få bort utan att utföra akrobatiska övningar). Testa att provligga i nån affär, det viktigaste är ju att det är bekvämt! Lycka till med alla val!

2009-02-20 @ 13:57:24
URL: http://jennyssmycken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0