Tjejer...åhhh...tjejer

Ja, då är det bara tjejer i huset igen. Den enda han-könade varelsen här inne är justerad så vi räknar honom som tjej, han vet inget annat.

Vi ska festa loss på potatisbullar från Felix, inget hemgjort här inte. Till det blir det knaperstekt bacon. Mmmm...
En annan fördel, (förutom att det är gott och väldigt billigt), är att Julia nu lagar middag medan jag sitter vid datorn.
 
Det är en barnvänlig maträtt hela vägen, dvs ungen lagar det precis likadant som jag skulle ha gjort. Går inte att göra fel. Jag har även märkt att flickebarnet äter bra mycket bättre när hon lagat maten. Och det skadar inte att hon äter...

Min totalt-ensam-i-min-soffa-och-säng-kväll ska bedrivas framför Bygglov och sedan ska jag läsa ur en bok som jag slitit med ett tag. En sån där bok med för mycket ord i (hoppas ni förstår vad jag menar, det är ju självklart ingen bilderbok...). Beskrivningar av miljöer till förbannelse. Handlingen drunknar nästan. Men jag ska inte lämna den halvläst. Det ska gå!

Nu är det dags för mig att duka bordet, och sätta på lite kaffe. Tullar lite i Amaretto-paketet tror jag. Går ju inte åt så mycket till bara lilla mig.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Oj, undrar om det är potatisbullsdagen idag? Det har även jag ätit i min ensamhet när M har jobbat och jag varit ledig idag! Utan sylt...för den var slut upptäckte jag när maten redan stod på bordet, löstes m h a lite Björbärsmarmelad...

2009-02-17 @ 17:53:14
URL: http://maddy81.blogg.se/
Postat av: Annika

Denna flicka till att laga mat!

2009-02-18 @ 10:55:34
URL: http://malteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0