Positiv besvikelse

Hann knappt innanför dörren så ringde telefonen.

Kvinnan från soc.
Livet har ordnat upp sig för flickan och kontaktfamilj är ej längre aktuell. Jaha. Jättebra för flickan förstås. Men vi har laddat allihop och ett litet sting av besvikelse kom ändå.

Men vi är lovade att få ett annat barn så fort de vet vem som skulle passa här. Livet är en berg och dalbana, det måste gå lite tråkigt uppför ibland om det där underbara pirret när utförsbacken börjar ska kunna infinna sig. När allt flyter och livet känns som en stor fest.

Raksträckor är tråkiga.


Kommentarer
Postat av: Marina

Så tråkigt för er!! Allt var ju så välplanerat och allt...till och med rummet förberett. Ja ja det blir nog bra i slutändan ändå ska ni se...undrar förresten hur det kan "ordna upp sig" så där bara. Kan ju tänka sig att dom har stått i kö ett bra tag för att kunna få någon familj och så när det blir dags så ordnar det sig....kanske var just det som dom behövde, att det blev klart med en annan familj för att dom skulle ta i lite extra med relationen.

Kram på er.

2009-01-09 @ 17:33:19
Postat av: Annika

De var ju bra så klart men förstås besvikelsen. Tråkit :(

Hoppas ni får ett annat barn att lägga ner ert krut på. Men duresonerar ju himla smart!! Uppförsbackar och raksträckor. Vill helst nedförsbackar men som sagt det går ju inte. För att kommer ner måste man först komma upp.

Kram på dej

2009-01-09 @ 17:35:58
URL: http://malteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0