Festival

Så har jag varit på min första festival. Blandade känslor för det.

* Jag är för gammal. Blev förfärad över klädseln på den yngre befolkningen. Grät inombords när jag tänkte på hur ont flickan med avspärrnings-tape över brösten skulle få när hon drog bort den efter en dag.... Vidare sopsorterade jag mina plastmuggar och stod snällt i WC kön och betalade 5 kronor för varje kisspaus.



Goa och glada vänner. Vi har inte varit på konsert ihop på, få se nu.... *viskar nu*.....19 år...


* Kände mig ändå nöjd med min ålder, behöver inte utmärka mig ett enda dugg för att vara tillfreds med mig själv.



Tja, inte är det främlingen till vänster som väckte vår uppmärksamhet.....


* Welle:Erdball konserten bjöd på¨sjuk, härlig, extrem, tysk synt. Lockade till sig alla extrema männinskor på området. Jag och NIna stod mest och tittade på publiken.



Kontraster... Det härligaste med den här tjejen är ju att korsetten är på tok för liten, men det låtsas hon inte om alls.


* Tyvärr blev inte DM den sanslösa föreställning vi väntat på. Bra, visst, men inte suveräna. De slutade dessutom att spela i förtid så lätt besvikna for vi hem direkt efter konseren. När de rev av Personal Jesus som extra nummer var det tryck i Arvika, det kan jag lova. Tyvärr var det enda gången jag njöt till fullo av dom.


Kommentarer
Postat av: Madelene

Jag kommer ihåg när jag jobbade som funktionär i Arvika och stod i entren och det kom 2 äldre damer i valfri ålder efter 70 med en varisn rollator och fikakorg i högsta hugg...fnissandes som småflickor, "Vi tänker inte visa leg, nädå, för du ser att vi är över 50 år.... viskar du vet vi ska in och kolla på ungdomarna, ja dom har ju för roliga frisyrer en del jadå!" SKROCKAR FÖRTJUST

Hehe sen såg jag dom sittandes i slänten och picnica och fnissa, så himla härliga!

2009-07-04 @ 12:06:55
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0