Ny favorit

Hon är helt enkelt underbar!

Jag vet fortfarande inte hur jag ska få videon hit men klicka här, det är så bra!

(Om någon vill berätta för mig hur man lägger videon i bloggen så blir jag tacksam!)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Kan hålla med om att Thåström var kul att se, men Anna T är jag inget fan av..;) Hoppas du är nöjd med dagarna på festivalen, det är jag, men min kropp är ganska glad att det är över nu. Haha.

2009-07-05 @ 17:38:57
URL: http://underbarafia.blogg.se/
Postat av: Josefin

När du vill lägga in ett videoklipp i bloggen så loggar du in som vanligt o påbörjar ett nytt inlägg. Precis till höger om knappen du använder när du lägger in bilder så står det "html". Tryck på den så hoppar en ruta upp. Sedan går du till klippet på youtube och kopierar in raden som står under rubriken "Bädda in", till höger om rutan med videon. Raden du kopierar lägger du in i den nya rutan du fått upp och trycker på knappen "Uppdatera" längst ner till vänster. Om jag inte glömt något i beskrivningen så ska du sedan ha klippet i ditt inlägg och du kan se det när det är sparat.



p.s. låten "Shoreline" är klart bäst med originalet Broder Daniel... ;)

2009-07-05 @ 17:45:16
URL: http://underbarafia.blogg.se/
Postat av: Josefin

Om du förstorar rutan längst upp i högra hörnet så kommer "uppdateraknappen" fram längst ner till vänster. Det går inte att förflytta sig längre ner på sidan med hjälp av rullistan i kanten, utan det är bara att förstora fönstret som funkar. Om den inte syns då vet jag inte vad som hänt;)

Lycka till!

2009-07-06 @ 16:05:16
URL: http://underbarafia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0