En kanon dag/kväll

Som synes på bilden hotade molnen med regelbundenhet att ge oss regn, men det kom inte förrän framåt natten och då var det verkligen ingen som brydde sig om det!



Lite dansande blev det kring denna vackra fallo-symbol. Dragspel och skönsång. Tillslut var det bara vi vuxna kvar så då avslutades aktiviteten....



Lille Mio har ännu sin far som förebild. Han är liten så vi kan inte klandra honom än. Här sitter han hur som helst med en alldeles egen öl-flaska och är väldigt nöjd. Vilket han (som kvällens yngsta gäst) var hela kvällen! Duktig kille!


Svärfar


Utmed tipspromenaden satt näcken och spelade så fint på fiolen. En årlig tradition (och det ändrar vi inte på). Hos näcken är det vätskekontroll vilket är absolut nödvändigt då vi säkert går dryga kilometern längs med gärsen och älvar.

Framåt två-tiden på natten hade vi gjort allt vi hade tänkt göra och segheten smög sig på. Så då kröp vi till kojs. Nöjda, snurriga och härligt uttröttade!

Kommentarer
Postat av: Madelene

Åååh det var så roligt!!! Kan vi inte köra en repris framåt augusti när vi hämtat oss efter allt nubbe och vindrickande! =) Tack för ett (som vanligt) fint ordnat midsommarfirande!

2009-06-21 @ 20:16:43
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0