Mörkrädd

Jag är den enda jag vet som kan bli mörkrädd mitt på dagen.

Var för en stund sedan inne på hygienanläggningen. När jag kom in stod det en jättesöt flicka där inne. Mörkt hår, nästan svarta ögon i en vacker, lite gammaldags klänning. Hon stod absolut stilla, vilket (för mig) är en helt onaturlig syn vad gäller 5-åringar.
Av någon anledning kom jag att tänka på "Barnhemmet", den där skräckfilmen Martin fick stänga av för en tid sedan.

Låste in mig i ett bås. Funderade lite på filmen. Hörde inte ett endaste ljud utifrån. Funderade över varför hon stod där, helt ensam, när bara jag uppenbart var där.

Då släcktes ljuset! I en fönsterlös byggnad blir det väldigt mörkt. Min första tanke var:

- Nu kommer hon in och mördar mig!

Nästa sekund insåg jag att hon måste vara ännu räddare än jag och skyndade därefter ut och vevade med händerna framför sensorn som ska spara ström. Varför den inte blivit aktiverad beror väl på att den där söta flicka fortfarande stod som förstenad på golvet.
Försökte småprata lite med henne men vi var tydligen från helt olika kontinenter. Varför hennes mor/far inte sa ett smack ifrån sitt bås är för mig en gåta (fick syn på en röd måne på en dörr efter ett tag), de borde ju begripa att det blev otäckt?

Jag har iaf hjärtklappning än. Kanske måste sluta läsa om mord? Att gå och vara rädd för att femåringar ska mörda på en camping toalett kan inte vara alldeles normalt. 


Kommentarer
Postat av: Madelene

Värsta The Ring grejen....jag hade nog flytt hals över huvud!

2009-06-26 @ 14:46:34
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0