Dag 4

Direkt efter frukost begav vi oss ut i  verkliga livet utanför hotellet för att åka lokal buss. Hahaha, när en taxi-chaufför stannade till och frågade om vi ville ha skjuts någonstans, slängde vi glatt in barnvagnen i bagaget och lät honom köra oss till Alcudias Gamla stad. (Vi tog taxi hem oxå..)
Det var marknad där idag. Vi var inte de enda turisterna där och det vore att ljuga om jag sa att vi gjort några lysande affärer.....
Att gå igenom själva torghandeln var nog det häftigaste. Korvar, ostar, grönsaker och blommor trängdes på bord. Överallt. Hela marknaden var enorm och vi såg nog bara en bråkdel. Dofterna var helt otroliga vid torget med mat!

Lovis var på sitt allra värsta humör någonsin, skrek och bråkade så vi tröttnade fort och vände hemmåt.

Där dök det upp en farmor och farfar som tog det lilla knytet med sig till barnens lekland här på hotellet. Martin och jag somnade på en varsin handduk vid havet. Hårda dagar.

Julia ocj Linn har hittad några likasinnade flickor som de badar och röjer runt med på hotellet, anar att pojk-span ingår i aktiviteterna, på ett högst oskyldigt sätt dock än så länge.

Eftersom likörerna, och en hel del starkt efter dessa igår, har jag burit mitt straff idag.... Vi har enats om en Vit dag idag. Bara dricka och underbara färskpressad apelsinjuise.

Nu väntar lite kaffe på rummet, sedan ska vi jaga iväg efter en bra restaurang för lite middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0