Mulet

Det är nästan lite sköntt att inte solen skiner idag. Nästan.

Det är underbart att drälla omkring utomhus dagarna i ända men mycket annat blir eftersatt. Idag ska vi ta en tur in till Bergvik och försöka få med oss lite vår/sommar kläder. Det är lite tunt, ffa i Lovis lådor. De stora har en del kvar från förra året, (härligt när de inte växer två storlekar per år)!!

Men lite nytt behövs ju alltid.

Själv har jag också växt en storlek från förra sommaren och har inga kortbyxor alls. Martin saknar säkert en del han med, (av samma anledning).


Så är det ju söndag idag. Vi får väl se om vi får ett väldigt efterlängtat besök senare idag......

Kommentarer
Postat av: Annika

Malte kan faktiskt ha ngr shorts från förra året = jag jätte glad! De är ganska dyrt at köpa kläder hela tiden. Man vill ju faktiskt ha ngt själv oxå ;)

Har ni varit utomlands när flickorna var typ i Maltes ålder? Hade ni med er leksaker då? Tänker på typ strandleksaker. Ska ni beställa ngt från taxfreen? Synd att vi inte är nere samtidigt!!! Skulle ni till alcudia? Vi åker nu på lördag och hem nästa lördag. Hade varit skönt att åka från Karlstad men men...



Håller med om att de är skönt att de faktiskt inte är sol idag. Man behöver göra lite inomhussaker....tyvärr! Inte sånt jag längtar efter precis. På schemat står en mastodont-tvätt.

2009-05-03 @ 10:39:25
URL: http://malteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0