Boring, boring, boring

Regn, regn, regn.

Nu är det lite mycket nederbörd för att falla mig i smaken, det är helt sant det. Visserligen inte snö men regn kommer ganska tätt efter snö i "Vad Maria inte alls gillar"-listan.

Men imorgon, oavsett regn, ska vi på bröllop. Det ska bli riktigt roligt! Så det blir till att bita ihop idag. Kanske hinner med sånt där som att raka benn, ta ett bad, måla naglarna. 

Sådana där sysslor som de flesta kvinnor tycker om att göra men som jag själv oftast glömmer. Jag har en ytterst klen hyla i badrummet för piffning och en minimal sminkväska.

Jag är inte lagd åt det hållet att piffa mig. Mascaran är min bästa vän men sen är det lite si och så med resten. Underlags-krämer, dyra ansiktstvålar osv finns inte här.
Jag tvättar ansiktet med samma tvål som jag har till fötterna (flytande, jag gnuggar inte fotsvettig tvål i ansiktet, det finns gränser även hos mig), och smörjer mej ibland, då med en babykräm. Doftfri.

Om man ska tro hudterapeuterna kommer jag strax rasa ihop. Men jag orkar inte förändra ändå så jag får väl sitta skrynklig som ett russin på min 45-års dag. Spelar roll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0