Dag 4

Tittade mig sjalv i ogonen i morse - i spegeln - och sa hőgt:

-Nu borjar karringen bli sliten. Idag blir det ingen alkohol.

Hőrde utifran rummet:
-Men gumman, vi har ju vinprovning klockan elva!

Ok, imorgon blir det en vit dag. Ett vitt liv kanske?

Gardagen:
Cykling pa Margareta őn. Trevlig och annolunda sysselsattning. Vi var 8 glada trampare och har ingen stőrre aning om vad vi sag. Turismen har tydligen inte lart Ungrarna att satta upp skyltar mm pa engelska sa vi gissar ganska mycket....

Efter detta idoga trampande akte vi till badet. Vilket var en besvikelse. Tyvarr. Vi har ganska haftiga anlaggningar hemma nu, sa det imponerade inte stort. Főrstar att dessa bad var riktigt haftiga kanske anda fram till 70-talet men knappast langre.

I omkladningsrummet lag en odor av gubbkiss. Nar vi sedan satt i poolen med alla skrynkliga Ungrare kom en inte helt liten dos av panikangest. Vi klev ur och for till hotellet och hade champange-kvall pa et av rummen ist. (Darav rőda őgon idag kanske?)

Emellan alla aktiviteter ater vi makalőst god mat varenda dag (med fa undantag, men det ar sa billigt har att da ater man bara nagot annat direkt efterat sa det ar inget problem).

Alla ar annu glada och oskadade, főrutom Martin som troligen brőt en ta pa badhuset igar, den a alldeles bla, hahaha! Men det gar ju inte att gőra nagot at en bruten ta iaf sa nagot sjukhus har vi inte brytt oss i.
Om han haller sig nykter kan jag ge honom en tablett men han dővar smartan med alkohol, han tycker det ar roligare.....

Nu som sagt vinprovning. Ikvall ungersk afton. Jag kommer sova pa flyget hem imorgon.

 ♥ Det drar lite i mamma-hjartat ocksa. Saknar mina tjejer. Puss pa er, imorgon kommer en kramsjuk mamma hem!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0