Vi har det bra

Gårdagens tur till stan var så nära perfekt det bara går. Vi hittade nya jeans allihop, och vi stora stod med leenden i provhytten. Det är så härligt när jeans känns som "hemma" på en gång!

Vi tog en god lunch och mina tjejer är så stora. Väljer med hjärtat på menyn. Julia beställde en Ceasarsallad och satt och njöt av varje tugga (efter att hon beställt in extra dressing, själv!).


Julias nya favorit


Även Liten skötte sig utmärkt i alla affärer och handlade några små leksaker för egna pengar (stor och viktig detalj).
Vi myste vidare här hemma hela kvällen, färgade hår, åt gott och sen somnade jag tidigt framför tv;n, nerbäddad i min säng.

Well, skönt att vara utsövd inför kvällens stora kalas. Min bror blir ganska vuxen (till åren iaf) och självklart ska det firas!


Märkligt bara att komma dit själv, är ju så van att vi alltid går tillsammans på alla fester, Martin och jag. Nu är det ju många, många jag känner där så jag kommer troligen inte sitta själv i något hörn och har jag tur och allt går som planerat kommer M dyka upp sent och avsluta firandet av storebror med mig.

Vi får hoppas att vägen ligger bred och trygg framför dem ikväll och inga vilda djur eller oplanerade punkteringar drabbar dom för nu längtar jag lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0