Igår


Gårdagen var mycket bra! Vi förlorade först en innebandymatch. Torkade tårarna och for in till stan.

Avnjöt där goda pizzor på "Fontana" (stans bästa pizzor?) och fortsatte sedan till Disney on ice.

Alla var nöjda och glada med det, även tonåringarna hade viss behållning (funderade länge innan jag tryckte i tre barn, tänkte att det kanske var töntigt i övermått men det var visst helt ok att gå på iaf).
Det mest överraskande var faktiskt att en del av figurerna verkligen kunde åka skridskor! Jösses vad de hoppade, flög och snurrade runt, imponerad.

Viss irritation över Disney och deras monopol på all popcorn-försäljning, alla plastprylar och onödigheter blåste upp i mig redan i entrén dock.
90 kronor för en liten plashink med popcorn. Visade sig sedan att man längre in kunde köpa jättestor pappkartong för 70, var glad att jag inte ruinerade mig i första ståndet.
Plastprylarna vägrade jag att köpa, januari är inte den månad jag har tjockas plånbok. (Det var iofs bara Lovis som slängde med blicken efter blinkande prinsessor).

Kommentarer
Postat av: K

Jag köpte plastprylar. Mina föräldrar har ALDRIG köpt sådant till oss barn, och igår förstod jag äntligen dem. Till 110%. Jag kommer gå i deras fotspår från och med nu. Nästa år blir det inte en plastgrej. 150 spänn för en SNURRA!!! Gaaaaaaah!!!

2011-01-16 @ 09:37:16
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0