Hamnfestival, regnställ och öronskydd!

Känns himla kul att dra iväg på det här, för alla i familjen är sugna. Kan ju inte säga att vi vill lyssna på samma artister men ialla fall....
Att hitta en aktivitet som spänner över alla åldrar i vår familj är inte så lätt, men Lovis får tivoli idag och kommer säkert tycka att vilket live-band som helst är häftigt att se medan de stora tjejerna har flera favoriter på plats. 
 
Dagen/kvällen idag kunde kvitta för mig men Linn är lycklig över att få se Rebecka och Fiona. Så det blir alla tre kvällarna i Arvika för alla utom Lovis som bara får vara med oss ikväll, vi tror det räcker för henne. Nästa år kanske hon kan vara med i två? 
 
Lovis tror inte att hon kommer höra någonting då vi sagt att hörselkåpor är ett måste, hoppas innerligt att det är fler föräldrar som trycker på sådana ting över öronen på sina små  så min lilla vill. Skönt är att de stora vill ha öronproppar helt frivilligt. De vet vilket tryck det är på konserter.
 
Så var det klädsel då. Lite svårare att greppa. Kollat in tre vädersidor nu på morgonen. Den ena lovar strålande fint väder i dagarna tre, den ena skitväder samma period och den tredje något mitt emellan.
 
Lägger med regnställ och stövlar så får vi säkert vackert väder, det gäller att vara optimist!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madelene

skönt att oliwia är så liten så hon inte kan värja sig mot de snygga rosa peltor vi köpt åt henne. har än så länge inte använt dom men ev kommer tillfälle nästa helg då vi tänkte åka på flygfest!

hoppas ni haft skoj

2012-08-05 @ 18:28:03
URL: http://maddy81.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0