Långsjö-uppdatering 2

Efter en härlig sovmorgon tog Martin med sig Linn och Lovis på en liten båttur i gummibåten.

Igår eftermiddag var vi i Fjällbacka på shopping. Det blev väldigt billigt - fick härdsmälta i hjärnan och kunde inte handla.

Sedan åkte vi till Tanumsstrand och åt en mycket god middag. Utanför bryggan låg det båtar som kostar mer än stugorna som ligger i havet - helt sjukt men kul att se dem! Att se den rika eliten är också en upplevelse, den ena drygare än den andre. Gott uppförande var heller inte självskrivet för en del av dem.
Efter middagen var temperaturen mer behaglig och vi besökte sportshopen - outlet. Nu gick det bättre att handla......

Idag har jag badat för första gången under detta besök på kusten. Väldigt modigt av mig. Jag har dock en jämlike med mig här, en granne från vår "gata" därhemma. Vi bestämde redan i torsdags att idag, lördag kl 15.00, skulle vi bada - och det gjorde vi oxå! Förbannar mig själv att jag inte gjort detta tidigare, det var gött! Lovis tog kort på oss efteråt...
 Nu är det dags för piff, det är dans här ikväll minsann. Styrdans. Ovan nämnda grannes gubbe är en liten jävel på att föra, så jag ser fram emot kvällen - min egen gubbe gör inte många knop i det sammanhanget nämligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0