Periodare

Jag köper mycket av samma sak till hemmet i perioder. 

Jag snöar in på en kategori tex glas och porslin, handdukar, krukor eller så. Handlar på mig och väntar in nästa grej.

För några år sedan var jag fullständigt galen i att handla lakan, till alla olika typer av sängar vi har här hemma. Fick införa ett köpstopp till mig själv då mitt linneskåp inte riktigt mäktade med att härberera allt.

Men nu måste jag nog få lite sug efter sängkläder igen. Har nött ut två underlakan som vi sparkat hål i i nederkant. Jättebra skurdukar men nu har jag inga fler vita underlakan till dubbelsängen.

Har såna där stora extra super size breda lakan dit och de kostar en slant. Det brukar jag inte bry mig om när jag får de där speciella perioderna men nu har jag ingen lust att handla lakan. Jag vill ha gardiner till tv-rummet och min plånbok, precis som många andras, är en smula begränsad.

"If I was a rich man...", på bild äkta linnelakan från Klässbol, jotack, det vore något det! Har på känn att mina kommer komma från Hemtex ännu några år....


Kommentarer
Postat av: Madelene

IKEA Maria IKEA!

2010-11-09 @ 13:42:22
URL: http://maddy81.blogg.se/
Postat av: Maria

Madde, jag köpte ett underlakan där en gång, fick liksom stryka med handen över för att kontrollera om jag bäddat i det - det var genomskinligt.

2010-11-09 @ 19:33:23
Postat av: Madelene

Åh, jag ÄLSKAR mina IKEA lakan! De jag har köpt har varit alldeles lagom tjocka och prassliga, jag gillar ju lakan som är lite prassliga och inte så himla mjuka!

2010-11-11 @ 13:53:02
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0