Inget nytt under solen

Dagarna flyter på med arbete och vardagsliv.

Trött och seg idag, varit en del tankearbete på jobbet de senaste tre dagarna. Imorgon har vi någon typ av Kick off med jobbet. Vanliga arbetsplatser gör något riktigt kul ihop och avslutar med kalas. Vi har utbildning. Så är det kanske inom offentlig sektor?

Ser mer emot ett däcksföretags kick off i februari. Göteborg i dagarna två och rejäla kalas på kvällarna. Förra året hade de jubileum, då kom Carola, EMD mfl. Fast då var ju inte jag med förstås. Martin hade missuppfattat - fruarna skulle vara med, inte hemma.

Men i februari som sagt blir det en drink eller två i Heaven 23 samt övernattning i Gothia towers. Tycker om att ha sånt att se fram emot.
(Hur jag ska förmå Martin att njuta av utsikten där uppe vet jag inte än, han är sjukt höjdrädd. Minns att jag och min vän har avnjutit en räkmacka där uppe en gång, magiskt)

Så jag går här hemma och drömmer om sånt som komma skall. Och det är faktiskt en hel del kul på gång just nu!


Om man lyfter ur snöret är säkert den här drinken god...

Snygg var den och illusterar härmed min längtan till ett liv i sus och dus.


Kommentarer
Postat av: K

Hehe, precis så sade jag med...vissa får åka på konferens med middag och sprit, andra har...utbildning. Landstinget i sanning. Är inte ledig på fredag, är ALDRIG ledig numera och det suger DICK. :( Fast snart skall vi ju till Göteborg...om typ två månader. Hohum. :-o Hade gärna träffats annars...usch. Trött på praktik och slit.

2010-10-13 @ 19:17:42
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0