Mitt i allt

Ett inlägg, bara till dig Madde.....


Min familj är fantastisk och underbar. medan jag slappade runt på jobbet (ja, ni hörde rätt, jag slappade på arbetstid, mina patienter var som skänkta av självaste tomten), storstädade de övriga hela huset. Linn har imponerat stort. Hon bet ihop och skurade en toalett, (för henne lika äckligt som att tvingas slicka i en pissoar-ränna).

Kuddarna i soffan är tvättade och uppfluffade, golvlister avtorkade, dukarna ligger släta på torkade bord.

Fantastiskt!

Sen tror jag inte att det är renbäddat i sängar och så men det kvittar just nu, de har ansträngt sig till sitt yttersta och det är det som räknas.

Som grädde på moset tog farmor och farfar hand om våra två yngsta barn, (den äldste är hos en kompis vi glömde inte ett barn på något konstigt ställe om någon undrar) så jag och Martin kunde hämta hem all julmat. Det var nästan tomt på folk i affären så jag har för första gången i hela mitt liv handlat julmat utan att få förhöjt blodtryck en enda gång!

Inte mindre än åtta kassar med blandade varor som vi, tillsammans med några få släktingar, förväntas äta på en enda dag. (Tjena mittbena, kommer ju inte att funka, ändå undrar jag om vi verkligen har köpt så det räcker till alla).

Jag återkommer under kvällen men jag vill ju inte att släkten långt, långt bort ska flippa ur, så det fick bli ett litet livstecken....

Kommentarer
Postat av: Madelene

Muchas Gracias! Har precis kommit hem (!) efter att ha inhandlat det sista inför julen, insåg att vi glömt julmusten till oss själv ...så nu måste jag åka å handla imorron iaf...crap! Dessutom var skumtomtarna slut på ICA Maxi...ve och fasa och tandagnissel....som tur var hade de på Kupolen...Puh! Hur skulle det ha gått utan skumtomtar liksom??

2008-12-23 @ 00:05:37
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0