Lördag morgon

Sovmorgon igen....Har nästan dåligt samvete, men bara nästan.

Vaknade av galopperande hästar på övervåningen. Lovis älskar sin plashästar och de skulle motioneras nu på morgonen. (Tänk ljudet av hårdplast mot ett golv som inte är ljudisolerat så fårstår ni att det var omöjligt att ligga kvar).

Är ändå glad att hon har börjat leka själv. Har väntat på det här. Nu slussar vi försiktigt upp hennes leksaker till övervåningen då vi tänkte att vårt blivande kontaktbarn ska få gamla tvättstugan som egen vrå. Badrumsplanera går som sagt väldigt långsamt så barnet som kommer hinner säkert bli både vuxet och självständigt innan vrån försvinner.....

Förutom bilskadorna igår fick vi en ny oväntad utgift till. Lovis badade kameran i katternas vatteskål. Eller badade den, hon la den där och gick därifrån. Inte ett så klokt beslut av henne, för nu har vi ingen alls.

Hade kameran varit i bruk hade jag kunnat visa att mina goa tröststrumpor jag fick igår har blivit stulna. De sitter nu på en tio-årings fötter.
Det gäller att hålla sig vaken och bevaka sina tillhörigheter.

Det är en vacker vinterdag. Bitande kallt imorse när jag släppte ut Maja och Havanna men himlen var full med stjärnor. Den tidiga timmen till trots så njöt jag lite. Bara jag och alla djuren var vakna. Klappade om hästar och kaniner, hjälpte katterna ut på deras morgontoalett. Mysigt.

Idag blir det rishämtning i skogen. Snön yrde runt igår så det kändes inte trevligt att ge sig iväg. Idag blåser det men vi får väl ta bilen istället för den roliga fyrhjulingen....

Id

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0