Renovera

Jag har lust att göra om någonstans.

I mars gjorde vi om sovrummet, i april målade jag om vardagsrummet. Sedan dess har vi inte gjort någonting inne. Det är en väldigt lång tid här hos oss. Men det är badrummen kvar, och att bygga in balkongen som står på listan och det är mest en fråga om pengar, som vanligt...

Jag är abstinent. Älskar att göra och göra om.

Martin är inte lika sugen på att dra igång, mest pga att han vill ha pengarna i fickan före byggstart. Jag har, få se nu, inga pengar alls....Men det hjälps inte.  Jag vill göra om någonstans.

Möblera om är billigt och bra, men jag kan inte möblera om heller någonstans. Möblerna står helt enkelt bäst som de står just nu. Sen går det inte av praktiska skäl att möblera om i ett badrum.

Kanske blir mer tillfreds om jag drar igång en storstädning. Men jag har inte så stor lust med det.....

Kommentarer
Postat av: Malin D

Hej!



Åh få renovera ett eget hus längtar jag också efter! =) Skulle vara mysigt...men vi måste nog köpa ett först...tror inte det blir så bra om vi bara grejar med ngn annans hus sådär bara...=)



Om du behöver ngt att stilla din oro med så kan du ju julpyssla nu...göra julkort och grejer =) Lite kul å greja med dessutom får man ju gå på panduro och handla då och det är ju alltid kul!



KRAM M

2008-11-03 @ 09:55:21
Postat av: Madelene

Du är hjärtligt välkommen upp hit och slipa och måla om du vill! ;)

2008-11-03 @ 19:04:03
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0