Tålmodigt

Sakta men säkert betar jag av dessa eländiga arbetspass.

Av de där 8 har jag lyckas arbetat mig igenom 7, dvs arbete imorgon sen en ledig dag!

Jag har växlat mellan att tålmodigt bita ihop, och önska feber UNS på Lovis. Blev lite hoppfullt glad igår när jag nästan halkade i duschen, ett benbrott vore ju toppen! (Lovis hade duschat själv innan mig och hällt ut en hel schampo flaska på golvet, tur att vi inte har dyra frisör grejer här hemma)

Tänk att ligga på soffan, varmt och gosigt gips upp till knät med en bunt bra böcker. Godis och andra onyttigheter på soffbordet, följa gamla såpor på tv;n.
Och knapra lite morfintabletter. Hört talas om de ovana som äter morfin och ligger och sjunger och har det allmänt trevligt.
Ledig från jobb och städ, inte natta barn för att jag inte tar mig upp för trappan. Vilken semester!

Men med min tur skulle jag säkert bryta handleden också, då blir ju det rullstol. Förmodligen snedtända på värktabletterna och inte våga ta några och därmed ligga och ha fasligt ont. Därtill skulle jag inte betraktas som sjuk av min man, (han godkänner ingen sjukfrånvaro min man, endast migrän när det är så illa att jag ligger och kräks) bara lite invalid och då kan man faktiskt gör mycket nytta medan man ändå är hemma.

Så jag är trots allt glad att jag är hel. Lovis är jättepigg  vilket känns bra för vi kan göra vad vi vill på min lediga onsdag om hon håller sig!

Sen får man ju faktiskt bättre lön om man är  frisk, vilket verkligen behövs nu inför julen!

Kommentarer
Postat av: zanna

Har nån talat om för dig att du faktiskt skriver på ett himla roligt och intressant sätt som vekligen fångar ens intresse? Kanske skulle skriva en humorbok a' la Martina Haag? ;) kram!

2008-11-17 @ 17:55:45
URL: http://klemsi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Zanna, men hellre som Katarina Mazetti (grabben i graven brevid och Tarsans tårar), jag gillar inte Haag...

2008-11-17 @ 19:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0