Tisdag

Gjorde en fuling i mose, väckte de stora barnen, tog ut hästarna och gick och la mig igen!

Dom kan själva, de stora, men jag får ändå lite dåligt samvete. Ikväll jobbar jag och sen upp imorgon och jag vet att varje minut i sängen räknas. Somnade iofs inte om, men jag fick vila nästan en timme till innan Lovis kom in till mig.

Från det ena till något helt annat.

Något har hänt i min rygg.

Har så ont i ländryggen att jag nästan inte orkar röra mig. Påbörjade en kur diklofenak igår kväll, får se om den ger med sig lite. Har ingen aning om vad som utlöst denna värk heller, har inte gjort någonting alls (kan ju vara det som är felet...grymt otränad). Glad är jag ändå att vi har nästan alla sorters piller hemma. Det mesta som är bra har ju faktiskt blivit receptfritt de senaste åren. Får ta mig till apoteket och köpa Omeprazol idag, för min mage gillar inte diklofenak....

Ta ett piller för att döva biverkningarna av det först tagna pillret... Inte konstigt att gamlingarna på jobbet har läkemedelslistor som får mig att blekna....


Nej, nu har jag nog max effekt, dags att mocka!


Kommentarer
Postat av: Madelene

När jag slog knät ur led så fick jag Diklofenak, min mage fiaxde inte heller det men Voltaren går bra...är inte det knas?

2008-11-04 @ 11:18:59
URL: http://maddy81.blogg.se/
Postat av: A

Jo det känns knas, det är ju samma skit! Men ibland ä livet knas!

2008-11-04 @ 14:13:53
Postat av: Marina

Synd att du har hunnit handla Omeprazol för jag har det hemma från min sista sjukdomstid. Apotekaren trodde att jag hade magkatarr men det var ju gallblåsan som spökade så Omeprazol funkade ju naturligtvis inte och nu är ju blåsan borta.....Hör av dig under morgondagen om du inte har hunnit inhandla så kan du få kartongen av mig.



2008-11-04 @ 21:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0