Föräldramöte

Jag tog mötet, men fick ändå kolla över engelskan nu när jag kom hem.....Morr.

Mötet var bra. De insåg att vi hört det här några gånger förut så alla punkter, inklusive nya rektorns presentation, tog en timme.
Däremot tog övrig frågor tid.

Barnen slåss i skolan. Vissa försöker strypa andra, yngre elever. Oroväckande tycker vi föräldrar, eller många av oss iaf.

"Vi har kontoll över situationen och om den trappas upp ytterligare kommer vi att ta hjälp utifrån..."

Trappas upp!!??

Eh, att nån liten kille i tvåan får sätta livet till eller? (Det är nästan uteslutande pojkarna det gäller, men alla barn som ser på blir förstås illa berörda)

Vi begär proffs hjälp from och med imorgon. Vi får se hur det går.

Nu är det soffa-tid!

Kommentarer
Postat av: Marina

Låter lite som vi har det....på måndag flyttar en av de eleverna till annan skola och sen kommer en till att flytta. I vårt fall handlar mycket om att splittra några elever som inte är bra i kombination och behöver få chansen att börja om i annan miljö. Låter lite konstigt att de säger att de har kontroll tycker jag.....jag hoppas nästan att de inte säger det i lärarrummet till varandra utan inser i tid vilken nivå av problem de har.

Kämpa på ni föräldrar, det är ni som kan sätta kraven och som kan hålla era barn hemma tills någon åtgärd är vidtagen!! Ställ krav hos rektorn, det hjälper lärarna också!!

Kram

2008-09-24 @ 23:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0