Gener

Jag är omusikalisk, liksom Martin. Visst, vi kan båda höra att vi sjunger falskt (och när andra gör det), och vi kan klappa takt men sen har vi inga mer resurser vad gäller sång, musik och instrument.

När vi var hos mamma/mormor i söndags fick Linn med sig en gitarr.... Just nu stränglös men en granne ska hjälpa henne någon kväll att stränga den och stämma den. Det senare är kanske inte nödvändigt, Linn kan inte spela än...

Det är nu jag inser på riktigt att gener kan hoppa en bit. Min pappa är den enda jag vet i släkten som hade vad man kallar musiköra.
Det är också vid dessa tillfällen jag önskar att han funnits kvar för att hjälpa henne.

Vi är ändå glada föräldrar att det är gitarr som är veckans intresse. Hur man än klinkar på en sån låter det aldrig lika illa i öronen som en felton på blockfjöjten eller ett feldrag på fiolen!

Kommentarer
Postat av: Madelene

Men jag vill minnas att morfars syster var rätt musikalisk av sig..? Jag fick iaf "ärva" en gitarr efter henne, som mormor så lämpligt lyckades slå halsen av några år senare i ett anfall av städiver på mitt tonårsrum! Jag har ju hållit på en del med musik och sång genom åren...dock kanske inte kusiner och kusinbarn i all synnerhet ärver varandra så himla mycket! LoL

2008-09-30 @ 22:49:13
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0