Nu räcker det.

Alla fönster på nedervåningen + badrumsfönstret uppe är rena. Både insida, utsida och emellan! Har idag lyckats ganska bra, en del fönster är så rena att jag är rädd att katterna ska råka hoppa in i dem....

Häromdagen, i duschen, rann vattnet undan väldigt dåligt. Tänkte då att Lovis lagt någon leksak i  brunnen (skyller alltid på henne, måste ge mig med det), hon öppnar där ibland.
Lyfte på gallret och hittade ingen leksak direkt.  Såg mer ut som biologiskt avfall som borde grävas ner tillsammans med kärnavfall.
Insåg att jag inte bara har skåpet under diskbänken som akilleshäl, utan även golvbrunnar.....

Den är nu så ren att jag skulle kunna dricka ur den om någon tvingade mig. Imorse hade jag hellre tagit gift, tro mig! Jag har skurat detta badrum med klorin så det är en dimma av ångor i hela huset trots att det står öppet överallt.

Så imorgon har jag väl en kemisk lunginflammation. Kommer också ha grym träningsvärk i axlarna efter allt fönsterskrubbande.

Men nu är det slutstädat för idag. Nu går jag ut i solen!

Kommentarer
Postat av: Malin D

Ojoj... var du inte ledig idag???

Bra jobbat, jätte duktigt. Det är jobbigt att tvätta fönster. Dessutom får i alla fall jag en känsla för att göra om, byta gardiner nyinreda osv. Så A är mkt tacksam om jag ger f-n i at tvätta fnster så ofta. Kan liksom bli lite dyrt...



Hoppas du får njuta i solen nu!

KRAM M

2008-09-24 @ 16:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0