Hemma

Gårdagen var suverän. Lovis och Nina drog till Slott-skogen och vi andra till stan. Lovis var supernöjd med sin tur till skogen, först ville hon inte berätta något för oss andra vad hon gjort men sen rann allt ur henne.

Lika glada var vi som nu lyckades hitta en hel del inför skolstart, i lugn och ro. Vi fick tag på jeans till både Julia och Linn, utan ett enda raseriutbrott eller tårar från någon av oss, vilket är så otroligt att jag måste skriva det här, som minne.

Avslutade det hela med Pizza Hut, då Lovis och nina slöt upp. Lovis åt så hon inte orkade efterrätten! Det är i sanning också värt att notera!

Så långt var vi alla nöjda och glada och jag skickar mitt varmaste tack till Nina för att vi blir så kolosalt bra omhändertagna, utflykter för barnen, vin till mig - perfekt!

Sen var det resan hem då. Bussresan gick utomordentligt bra så då började jag slappna av. Tänkte att Lovis somnar nog bums på tåget efter sin dag. Men man ska inte ropa hej.....

Tågvagnen, en relik från 1800-talet, saknade alla former av fläkt-system. Det var säkert 35 grader varmt. Detta ledde till att vi fyra efter knappa halvtimmen blev galna. Så säger jag inte mer om det men sov gjorde ingen av oss.

Nu är vi hemma iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0