Sugen...

Jag är lite knäpp, (knappast någon nyhet).

Jag blev plötsligt så där ur-akut sugen på att göra om här hemma. Trots att det kommer små kusiner om en liten stund har jag lust att röja runt alla möbler i vardagsrummet.
Fast jag vet att det är den bästa möbleringen som jag har nu. Jag har flyttat runt alla möbler ett antal gånger i detta rum och alltid blivit nöjdast när de är placerade som de är nu.

Det andra suget jag har är att dra igång en ny renovering. Lovis rum. Hallen uppe och ett badrum till. Hejdas av flera faktorer:

* Pengar, alltid brist på sådana

* Rörmockare, ska byta inför kommande projekt, ska bara hitta en ny....

* Martin. Han börjar nytt jobb och kommer lägga fokus där istället för på snickarbältet. (Förstår jag så väl, men...)

Ändå...
ser jag Lovis rosa-randiga rum framför mig med den gamla utdragssängen vitmålad och söta spetsgardiner i fönstret.
 
Den lilla tv-hörnan (på den just nu icke användbara balkongen), med vit träpanel på väggar och i taket. En fluffig matta på golvet och en skön soffa med många kuddar. Tv:n ska bara visa program som jag och Martin vill se (inte Idol, Stjärnor på is eller Nalle Phu). I fönstren står orkideér (troligen i plast för jag får dem aldrig att blomma om). 

Och så det lilla mini badrummet. även det med panel på alla väggar utom i duschen. Ett mini handfat och fiberoptik i taket (stjärnhimlen kan jag nog glömma eftersom jag vill ha slätt tak med stuckaturer även där som här nere...). Varm och skön golvvärme.....

Drömma är inte olagligt. Jag tror till och med att det är nyttigt!

Kommentarer
Postat av: Annika

Haha...de är underbart att få drömma lite! De jobbiga är att jag brinner så för mina drömmar och går helt i däck när jag inte får ngn med på min linje eller inser att de inte går agtt genomföra. Men ngt av allt detta kanske du kan göra, eller? sen har vi ju framtiden!! Oj va vi kan greja och göra om för visst är de skoj!!!

2009-08-03 @ 12:14:44
URL: http://malteser.blogg.se/
Postat av: Gubben din

Vi får väl försöka ändå trots en sur gammal gubbe till man, som du har valt själv. Välj tapeter du så betalar jag....

2009-08-03 @ 17:04:36
Postat av: Anonym

...han är att bra go' din man du;-)...tack för lekstunden i dag, och de goda bullarna tackar vi också för...både Hugo och jag:-)

Kram

2009-08-03 @ 18:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0