Väck med pusta?

Har ändrat mig igen, ang kläderna imorgon. Vill ha den första klänningen.

Har nu plockat fram den, provat den (en del klädesplagg krymper i garderoben, ett fenomen som kommit efter 30), hittat vilka smycken som ska till, skor samt liten aftonväska (fånigt ord, för liten väska kunde det heta).

Men jag hittar inte scarfen som jag har till. Inte någonstans! Har ålat runt i det lilla utrymmet under trappan som trots sin litenhet rymmer hur mycket som helst men inte ens där var den (att leta i garderober är egentligen ingen idé för mig, jag har sällan mina prylar där men jag har tittat och den finns inte där heller).

I ett anfall av hysteri tittade jag i lådorna med gardiner. Tänkte att Martin kanske hade förväxlat den med en duk eller något och lagt den där men icke. Inte ett spår.

Däremot hittade jag mitt pass (varit borta sen Paris, hahaha), barnens lusselinnen, mina favorit vantar från förra året samt adapter till div julpynt. Får väl vara glad för det, särskilt som jag nu under lätt hot fått Martin att lova att stanna i köpcentret i Charlottenberg för att inhandla en ny scarf. För den finns inte här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0