Lill-lördag

"En måste ju unna säj nöt gött så där på lill-lörda´n så inte motor´n kokar törrt!"

Och det har vi i sanning gjort, (fast kanske inte på samma sätt som hon i "Mia och Klara"...)

Vi struntade i det där med gardinerna och hoppade på en inbjudan att åka pulka istället. Jag trodde jag missat allt det roliga pga förmiddags-arbet men icke! Lovis åkte pulka med Meja och Arvid så tårarna sprutade, hon var på uruselt humör.....

Fikat (massor av bullar, kakor och kladdkaka, vi har unnat oss som sagt) efteråt fick henne på bra humör en stund, sen var det dags för hemgång och jag hotade faktiskt flickan med försäljning på Blocket. Min vän K tyckte att jag skulle välja Tradera, där det är bättre betalt.....

Däremellan hade jag väldans trevligt iallafall. Förutom att en vän nyss gjort om sitt badrum och jag försiktigt undrade om de räknat på hur mycket det kostade. Hon sa sanningsenligt (tror jag) att hon inte vågat räkna ut det än. Vilket förstås får mig att fundera på om projektet ska få mogna några år till..... Men vi måste ju, annars kan vi bada i Tv rummet snart (och det blir ju ett stort badkar), fast väldigt mycket dyrare i slutänden.

Nåväl.

Efter detta kak-kalas åkte jag hem med alla barnen och frossade loss på kebabgryta och ett glas rött. En utmärkt start på mitt sportlov vill jag lova.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så innerligt för idag. Alltid lika trevligt. Barn är allt underbara, och för att fortsätta citera dina Mia o Klara citat "En ska kanske passa på mä 3:an medan mellangår´n är börte". MMmmooaaahhh. Kram på er gänget!

2009-02-25 @ 19:43:50
URL: http://mejamums.blogg.se/
Postat av: K

:D Kladdkakan var svingod. Och det är alltid lika kul att träffa er. kärlek Det där med mellangårn vägrar jag kommentera..vrååååååååål! Ni är allt sjuka, du och Mrs Lomarker. KRAM.

2009-02-26 @ 09:53:17
URL: http://litenarvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0