Hamster

Jag har tydligen en hamster gen. Väl dold, inte minst för mig själv som tycker att jag är väldigt bra på att slänga/göra mig av med saker jag inte längre använder.

Idag påbörjade Martin mitt nyårs-löfte. I ett obevakat ögonblick började han städa i stora skåpet i köket. Jag kunde inte vara mer ointresserad av städning så där på kvällskvisten men hängde på.

Tog mig an köksskåpen. Milda matilda vad skräp! Tre kassar försvann och en "spara om någon vill ha"  alt "släng nästa runda omkring midsommar 2014".
Detta på fyra köksskåp!
Kan nämna 15 plaslock som saknade burk, pipmuggar utan pip, gratängformsunderlägg utan form (den gick sönder förra året... ), trasig oljesprayare, otroligt gammalt godis..... ja allt fanns.

Men det blev så luftigt och fint. Hittade dessutom tre mycket saknade äggkoppar, en tratt, och mindre gamla chips att äta ikväll. (Löftet var att dra ner på vardags-godis, inte att sluta!)

Ska faktiskt fortsätta röja igenom skåp och lådor. Billigt nöje. För det känns superhärligt att titta in i de nystädade skåpen (som nu har plats att rymma nya fina saker....hrmm. Hamstern talar till mig!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0