Kärlek

Kärleken är vacker, (och rolig).

Blev via FB tipsad av en lycklig man att läsa dagens VF, klickade in mig där och läste om frieriet som kommit högt, högt upp på himlen! Som K har väntat på detta!

Alldeles tårögd blev jag. Romantik är underbart och två människor som sliter i vardagen är väl unnade hur mycket som helst av den varan.

All lycka till er båda! ♥

Kommentarer
Postat av: K

TACK kära du...sniff. rörd

2009-07-18 @ 13:51:08
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Annika

Ja visst är de gulligt!!! Tycker de är så himla roligt för K. Hon är så himla mycket värd det! Och B ska ha "cred" för att han så gullig.



Jovisst nu har vi börjat flytta. Möblerna tar vi på tisdag men lådor och grejer har vi tagit idag. Imorn fortsätter vi. Hoppas bara vi har barnhjälp imorn. Haft de hela dagen idag (sköööön) men hon kan inte imorn. Köpte en grind på ikea för att sätta för trappan men den passade inte. Malte springer ju dit heeela tiden och lite till. Han har alltid älskat trappor och letar upp varenda en när vi är ute på promenad eller hemma hos folk. Upp och ner...



Nu har du väl snart semester? Efter helgen? Hoppas du får lite fint väder!!!! Här regnar de nu. Haft ganska skönt hela dagen men nu ikväll så började de regna....igen!

2009-07-18 @ 20:59:43
URL: http://malteser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0