Framme

Ja, nu är vi på plats. Det är inte kabeln till kameran.

Att säga att resan gick bra, blir en sanning med modifikation. Barnen skötte sig utmärkt i baksätet med regelbundna glass och kiss-pausar.
Den före detta yrkeschauffören backade dock lite våldsamt mot en slänt och det blev hål i golvet på husvagnen (litet) + ett stödben som nu hänger på trekvart. Vi var dock nöjda - det kunda ha varit värre.

På väg in mot campingen på en smal väg kom en fartdåre i mötande. Han hade dessutom väldigt bred bil (trodde han) och väjde ut för en vägpinne och krossade vår extra backspegel. Det kunde oxå ha varit värre, även om smällen fick oss att tro att hela bilen saknade vänster sida så var det bara en spegel som sprack. Inte helt oväntat försvann den mötande bilen om möjlig ännu fortare än han kom, så den spegeln får vi väl bekosta på egen hand (ca 100 spänn).

Nu har vi monterat allt,  ätit, badat, varit i lekparken, ätit glass. Semester med barn innebär att vi ska göra allt på en och samma gång vilket resulterade i att kaffet på maten mer eller mindre dracks i öppningen till förtältet.

Nu har barnen landat lite och en frid sprider sig sakta här omkring.


Snart beger vi oss till mini-golf banan. Förra året vann jag över Martin (i Örebro). För första gången på femton år. Ska verkligen se till att jag gör det till en ny vana så kan han få börja vinna igen när vi varit ihop i trettio!

Kommentarer
Postat av: A

Herregud vikken tripp! Vart ä ni?

Hoppas ni har det gott! Kram

2009-06-24 @ 20:11:38
URL: http://mejamums.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0