"Klen-ben"

Jag är så trött!

Vet inte vart jag ska ta vägen, massor av sysslor kvar innan alla ungar är i säng så jag själv kan sussa kudden. Martin är i Skövde och är inte något att luta sig mot ikväll.

Ingen sovmorgon blir det imorgon eftersom jag är själv hemma, sen kvällsjobb med efterföljande morgontur. Känner en klump i halsen och svid i ögonen. Är nära gråten när jag ska tömma diskmaskinen, tända pannan eller servera mat.

Jag har tre arbetspass denna veckan men förstår inte just nu hur jag ska orka. Räknade igenom månadens arbetspass och hamnade över 100%. Därtill lite annan turbulens så jag förstår ju varför jag är så in i bänken trött. Fast det minskar ju inte själva tröttheten just nu.

Känner mig som ett riktigt klenben, en vekling.



Kommentarer
Postat av: Madelene

Prova Chi San! Det har hjälpt mig i perioder när man varit extra trött och orkeslös, men köp tabletter och inte dryck för det är inte särskilt gott...men pigg blir man! =) Längtar till påsk när jag får träffa er allihopa igen! KRAM

2009-03-30 @ 20:21:56
URL: http://maddy81.blogg.se/
Postat av: K

Du måste VILA Maria, man kan inte vara superkvinnan jämt... Unna dig att slappna av när Martin kommer hem, åk iväg och få massage eller vad som helst. Du jobbar för mycket och har för mycket hemma tror jag. Stor, varm kram - vet hur det är att sitta och gråta i sin ensamhet. :( USCH. Snart är M hemma igen, och det skall bli jättekul på fredag!!

2009-03-30 @ 20:52:36
URL: http://litenarvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0