Lördags funderingar

Somnade om efter utsläpp av hästarna, sovit ända till kl nio. LYX.

Hela dagen verkar gå i lyxighetens tecken, vi får hit förmiddagsfika från F-haga. De har med sig hembakta bullar. Minns inte när jag åt en hembakad bulle senast, så det var säkert alldeles för länge sedan.

Det fanns en tid när "köpebröd" var fint och lyxigt att bjuda på. Jag tror att den treden är på väg bort. Att kunna bjuda på hembakat visar att någon har tagit sig mycket dyrbar tid för att göra bullar eller kakor.

Vem som helst har råd idag att köpa en rulle Bragokex. Men hembakta Drömmar, vem har egentligen tid att baka det?

Mina svägerskor (de två är inte släkt med varandra) är riktiga hejare på bakning. Den ena av dem gör Drömmar som smälter bara man tittar på dem, de godaste jag någonsin ätit.
Ett år fick jag en hel burk, nybakade, bara till mig, i födelsedagspresent. Mer värt än mycket annat kan jag säga. Det var inbakat väldigt mycket omtanke i de där kakorna. (Jag fyller i oktober, i år också...om någon vill baka *fniss*).


Nu ska jag torka av köksgolvet. Det kommer snart en liten herre som kommer att placeras där på ett täcke. Kanske. Om jag inte snosar på honom hela fikat. Jag vill verkligen inte ha flera barn, men det är lyxigt att få lukta lite på någon annans bebis.


Går även och hoppas på bra nyheter ifrån CSK. Inte fått kontakt med min vän nu på morgonen. Hoppas hon sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0