Resfeber och besluts-ångest

Imorgon reser dom, de stora. Ända ner till Göteborg, själva med tåg.

Andra gången faktiskt. Fast lite bekymrade är de (och jag). Jag tänker på kidnappning av otäcka farbröder, de är livrädda att inte komma av på slutstationen.

Förra resan gick hur bra som helst. Enda missödet som höll på att hända var att jag och Lovis med nöd och näppe kom av tåget innan det började rulla. Dörren stängdes och vi kom inte ut. Helt panikslagen såg jag Lovis kärra stå öde på perongen. Lyckligtvis såg en kvinna min skräck och öppnade dörrarna utifrån precis innan tåget rullade iväg.

Sen fick jag skäll av en sur kärri.... konduktör, som inte tyckte jag hade nåt på tåget att göra om jag inte skulle resa.... Förlåt för att jag hjälpte två barn....


Nu packas det. Vilka kläder ska med?

Ja, inte för fem veckors bortavaro kanske.... Vet att värdfolket alltid står med lakan och handdukar så det behövs det inte bäras på. Inte tre par byxor heller, för så många klädbyten borde de rimligtvis inte hinna med på knappa två dygn.

Nästa stora I-lands problem är vilken musik som ska i Mp3 maskinen. Vilka låtar vill man höra på tåget? Men fyll den och rensa sen, gör något!

Hå hå ja ja.

Det kommer att packas länge, jag känner det på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0