Framme

Japp, det står datorer i foajén, bara att använda. Utvecklingen går framår liksom servicen till gästerna, det gillar jag!

Flygresan ner gick väldigt bra måste jag säga. Trots en timmes försening i Karlstad klarade småttingarna flygresan galant. De skrek av förtjusning när planet drog på för start. Killade rejält i magen kan jag tro. Linn hade det värre. Mycket oro och rejäl känning i öronen gjorde start och landning till en pina för henne.
Hon hade heller inte stillat sin oro med lite stark vätska som några av oss andra..... Men nu är vi här och hon är nöjd med det.

Hotellet är väldigt mysigt, lagom stort och rent. Högsäsongen har inte kommit igång så det är gott om plats överallt.

På stranden idag har vi påbörjat värsta sandslottsbygget, mest jag och de stora barnen, de små hjälper till mer sporadiskt.....

Vädret är som när den svenska sommaren är som bäst. Bikini eller klänning hela dagen, skönt att ta en tur in i skuggan ibland men vid havet fläktar det härligt och kammuflerade en lättare solsveda på min rygg. Så kan det gå. Barnen badar glatt men jag och Martin avvaktar på land. Det är i ärlighetens namn även där som i sverige, havet är inte varmt än (17/18 grader).

Ikväll är det mimidisco, någon sorts show här på hotellet och troligen en ganska tidig läggning för de minsta. Det blev ju sent igår innan de kullerbyttade i säng.

Imorse när jag väckte Lovis med orden:
- Upp och hoppa älskling, du är på Mallis nu!, vände hon sig om och utan att öppna ögonen svarade hon:
- Sen mamma, jag måste sova lite till..... (klockan var då nio...).

Nu ska i leka lite i poolen utanför.

Hoppas att vår sol lyser även hemma.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Här lyser solen iaf med sin frånvaro för att vara lite vitsig...så hoppas ni uppskattar den, här är den INTE!

2009-05-16 @ 23:29:47
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0