En annan syn på saker...

Lovis har varit några timmar och busat hos kusinerna. Självklart frågade jag på vägen hem vad de gjort men det hade hon ingen lust att svara på då.

Vi maten senare började hon berätta.

- Jag åt frukost där mamma, köttfärslimpa och yoghurt. Det var gott!

- Köttfärslimpa? Ja, jo, det.... är säkert gott även till frukost. Tänkte en stund på det och klurar på om det kan ha varit en skinksmörgås. Limpa med köttpålägg = köttfärslimpa?

Ja, ja. Oviktigt.

Sen berättade hon att de fått en liten, lite bebis där oxå! Åh, vad den var söt, det skulle vi ha klart för oss. Då  blev jag lite fundersam. Jag har inte varken sett eller hört någonting i den vägen hos kusinerna. Dessutom var båda föräldrarna ute i lekparken - utan ovan nämnda söta bebis.

Men.

Kanske det ska komma en liten, liten söt bebis? Som inte jag vet. Det vore roligt! Men jag har känslan att det inte kommer att vara så. Egentligen. Att Lovis har hittat på lite. Det är väl det som kallas fantasi-foster?!

Kommentarer
Postat av: Marina

Hon fick korvsmörgås,hi hi. Och vad beträffar bebis, NEJ VI SKA INTE FÅ NÅGON LITEN BEBIS....vad jag vet i alla fall....möjligtvis en liten hundvalp....men inte än. Tack för besöket i dag!! Alltid trevligt när ni kikar in, välkomna igen!! Kram

2009-09-09 @ 18:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0