Hemma

En mycket bra resa blev det. Julia och Linn var väldigt imponerade av nationalmuseét till min stora glädje, de är redan inne på att vi ska tillbaka dit!
Kul tycker jag.



Historien om Amor och Psyke berörde oss allihop. (Vi hade audioguide i öronen för att ha någon sam helst hint om vad det var vi såg) vi stod som statyer vi med och bara lyssnade om denna tragiska kärlekshistoria. Denna staty skildrar när Amor lämnar Psyke mitt i natten och han återvänder inte.

Vi var som sagt på detta museét, inte jättelänge men tjejerna fick själva bestämma takten. Innan vi gcik dit åt vi en mumsig lunch där alla fyra (min vän var med första timmarna) fick det de önskade. En asiatisk restaurang som serverade allt, suchi (stavning på denna rätt som jag INTE äter?!) friterad biff och kryddiga grytor, som buffé. Linn åt en hel del ris som pinnträning.
Gott som busen för en helt ok peng.

Efter alla tavlor följde några timmars spring i affärer. Tjejerna handlade lite smått och gott men jag höll mig lugn. Middag åt vi på något sorts fik, vi åt en makalöst god pasta där.
Sista timmen var vi så trötta i fötterna att vi satt på centralstation och fikade innan tåget hem gick - vi orkade inte gå en meter till!

Men det är ju så det ska vara. En mycket fin och bra dag med mina stora tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0